Image

Ungdomsresor & Läger

Ungdomsresa till Kungsbygget

Den 26 maj kommer Lindberga församling att göra en ungdomsresa till Kungsbygget utanför Halmstad. Vi åker kl 11:00 och beräknas vara tilbaka kl 18:00. Resan är tillför församlingens ungdomar som går i årskurs 7-3:an på gymnasiet. Vi står för resa, lunch och biljetter till parken. Allt du behöver göra för att få åka med är att fylla i anmälningsformuläret nedan. Det finns begränsat antal platser, så vänta inte med din anmälan! 🙂 Sista anmälningsdag är 18 maj. 

Anmälningsvillkor:

Resan och deltagande är gratis. För att undvika avhopp som bidrar till onödiga utlägg i form av inträdesbiljetter och stor buss som ändå behövts betalas så är det följande anmälningsvillkor som gäller:

Anmälan räknas som bindande om den inte avanmälts före sista anmälningsdag. För giltig frånvaro krävs sjukintyg. Vid ogiltig frånvaro debiteras deltagaren/målsman för omkostnader såsom resekostnad och deltagaravgift. 

OBS, ANMÄLAN ÄR BINDANDE.

 

Anmälan

De ungdomar som är aktiva i församlingen som ideella (se nedan) och är kontinuerligt återkommande besökare till Café & Le på Gården kommer bland annat erbjudas att åka med på de resor som församlingens konfirmander gör.

Vid varje konfirmandgrupps resa/läger kommer det finnas mellan 5 - 10 (eller mer om gruppen tillåter det) reserverade platser för aktiva ungdomar (se ovan). De konfirmandgrupper som har någon form av avgift gäller även ungdomar

Du som är ungdom kan bidra som ideell och tjäna poäng inför kommande resor! Läs mer här...

Det kommer även anordnas andra resor/happenings /läger som kommer erbjudas våra ungdomar. 

Håll utkik på den här sidan eller fråga Ludvig!

Verksamhetsansvarig


Image

Ludvig Werner

Församlingsassistent