Ljuvlig sommarmusik i Lindberga församling

Välkommen till Stamnareds kyrka den 3 juli kl. 17:00
 ”Sommarens sånger”
Somriga sommarmelodier i en härlig blandning tillsammans med fiolspel av Albin, bygdens egen spelman. Albin Kuylenstierna är en spelman från Valinge. Albin har under sina 5 år som violinist spelat runt om i bygderna men även i större evenemang som t ex Allsång på Vallarna. Albin har också tilldelats Zorns diplom efter brons för sitt stilrena spel. Albin  siktar mot att en gång få titulera sig som riksspelman, en dröm som inte är så långt borta.
Novakören under ledning av Barbro Geresand, Albin Kuylenstierna fiol och Simon Bladh, bas och gitarr. Novakören är f d Valinge/Stamnareds kyrkokör, 2020 bytte kören namn till Novakören och består av körmedlemmar från hela Lindberga församling

Välkommen till Lindbergs kyrka den 10 juli kl. 17:00
Sommartoppen
Vi bjuds på en blandad bukett av div alster av svensk körlyrik till svensktopp. Välkommen till en färgsprakande afton.
LiTo-kören består av ca 90 sångare som ofta jobbar i projektform, gärna med storband eller med egna musiker/sångare från körmedlemmarna. LiTo-kören under ledning av Eva Johbarn med sångsolister och musiker.

Välkommen till Valinge kyrka den 17 juli kl. 17:00
Stjärnfyllda duetter
Emelie Sundborn sopran, Rikard Flink tenor och Anders Kwarnmark piano.
Songs from the Movies – andra sommaren. Vi bjuds på musik från oförglömliga scener på den vita duken förevigade av de främsta kompositörerna. Smäktande klassiska duetter blandas med humor och glädje.

Välkommen till Stamnareds kyrka den 24 juli kl. 17:00
Nostalgi och eftertanke
Two Tracks, Tommy Leijon och Stefan Ohlson, gitarr och sång.
Musik från 50-60 talet; Beatles, Elvis, Seachers och från 90-talet; Uno Svenningsson, Ted Gärdestad, Tomas Ledin. Även egen musik framförs.
Tommys och Stefans gemensamma intresse har alltid varit musiken sedan tidigt 60-tal då de spelade i popbandet Mad Teachers från Varberg. På äldre dar har de sadlat om från bas och trummor till akustiska gitarrer och sång. Musiken de spelar är grundmurad i 50-60-talen, främst Beatles, Elvis, Seachers mm, samt även i 90-talet, då gäller Uno Svenningsson, Ted Gärdestad, Tomas Ledin m fl.

Välkommen till Torpa kyrka den 31 juli kl. 17:00
Sånger från Duvemåla
Jessica Agbrant och döttrarna Clara Nylander och Julia Nylander, sång och piano.
Ett axplock från den vackra musikalen ”Kristina från Duvemåla” av Björn Ulvaeus och Benny Andersson.

Välkommen till Valinge kyrka den 7 augusti kl. 17:00
Svenska visor
Ulrika Stenström, sång och piano. Musik ur vår fantastiska svenska låtskatt.

Välkommen till Lindbergs kyrka den 14 augusti kl. 17:00
Vad är Gud för mig?
Henrik och Sara Jakobsson, sång och piano.
Vilken plats har Gud i mitt liv? Hur ser min Gudsbild ut eller rättare sagt – vilka bilder kommer fram när jag försöker fånga in vad som är Gud för mig? Med hjälp av visor och psalmer målar Sara och Henrik fram olika Gudsbilder. Det blir bl a musik av Sofia Karlsson, Py Bäckman och Hekkla Stålstrenga.