29 augusti, 2022

Höstupptakt

Image

Välkommen på gudstjänst i Valinge och Torpa kyrka på söndag 4 september för att starta hösten på bästa sätt!

I församlingen finns något för alla! Varje vecka firas flera gudstjänster i vår församling. I september startar vi upp verksamheterna för våra ungdomar på Gården. Kyrkis & kyrkis Rytmik har öppet tisdagar och fredagar, och det finns körer för barn i alla åldrar. För vuxna finns körer för sångare på alla nivåer.

Boule & bulle bjuds det på fika och boulehäng för dig som vill vara med i gemenskapen. I september har vi våra första sopplunch där vi bjuder in till sopplunch med föredrag. Vill du engagera dig mer i församlingen så kanske du vill bli en av våra ideella medarbetare? Läs mer om hur du tillsammans med oss kan bidra med något som du brinner för. För att landa i stillhet och fina samtal finns möjligheten att delta våra retreat och pilgrimsvandringar. Behöver du bolla livet med någon, säga orden som du bara haft i ditt huvud, bli lyssnad på – välkommen till rum för själen.

Detta och mycket mycket mer händer i Lindberga församling under hösten. Varmt välkommen, vi ser fram emot att möta dig här!