För att komplettera alla KonfaPassen vill vi att du spelar ett par kategorier i spelet som heter "Stjärnans Väg". Du hittar spelet där du laddar ner appar och program. Spelet är ett Quiz-spel där du svarar på frågor.

Vi vill att du skall klara minst 26 frågor i varje kategori. Du ser hur många rätt-svarade frågor du har när du rör kategorin i "kartläget"... och det bästa sättet är att du kan spela samma kategori om och om igen!

Du kan samla pengar som du kan köpa "fusk" under spelets gång. Vid ett antal rätt svarade kategorier kan Pedaog-Ludvig ge dig lite extra hjälp på vägen. Hör av dig till honom när du känner att det är dags...

Vi vill att du skall klara följande kategorier:
* Kristendomen introduktion                       * Gamla Testamentet
* Bibeln                                                           * Nya Testametet
* Dop                                                              * Gudstjänst och kyrkan
* Jesus                                                            * Bön
* Kyrkiska                                                       * Nattvard

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.