Image

VI SÖKER NU EN NY ARBETSKAMRAT!
DU SOM är/vill bli KANTOR ELLER KYRKOMUSIKER

VI VILL ATT DU KOMMER TILL OSS!
Om du är en musiker  som gärna spelar piano (& vill lära dig orgel), eller en kantor på C-nivå, så är du varmt välkommen att söka vår tjänst i Lindberga församling. Efter mer än 20 år i församlingen har vår kantor Eva gått vidare till annan tjänst. Så det är klart att det nu är dags för Dig att komma till oss! Vi längtar efter att lära känna dig!

LINDBERGA FÖRSAMLING
Lindberga församling ligger i utkanten av Varbergs stad och består av ca 5 800 medlemmar. Vi har fyra fantastiskt fina kyrkor, alla med sin karaktär och charm. Ett arbetslag på ett 20-tal personer i olika yrkeskategorier. En annan fördel med vår församling är att vi har havsutsikt, bregott-kossorna och nära till det gula varuhuset i Ullared. Inte alla församlingar som kan skryta med det!

HOS OSS KOMMER DU TRIVAS & MÅ BRA!
Hos oss kommer du bli mycket varmt välkomnad! Du kommer få en positiv & progressiv arbetsplats, med positiva och engagerade förtroendevalda, bra chef och bra kollegor som ständigt påminner om varandras arbetsmiljö. Du kommer att vara en viktig del i vårt arbetslag där du kommer att ha ansvar för körer, gudstjänstmusik & kyrkliga handlingar samt så vill vi ge dig möjligheten att möta den ”gula gruppen” som bland annat består av nyinflyttade församlingsbor.

VEM ÄR DU DÅ?
Du är allätare och tycker om det mesta inom musik och du är intresserad av kyrkans olika musikgenrer.

Vi ser gärna att du är utbildad med någon form av musikutbildning eller har motsvarande kunskaper/utbildning som är likvärdig. Du spelar piano och även med fördel något annat instrument. Vi erbjuder ofta sång i våra kyrkliga handlingar, där din sång också är ett instrument.

Vi ser att du är en inspirationskälla till personal och en församlingsbyggare för dem du möter. Du trivs med att arbeta flexibelt och lösningsfokuserat – du ser möjligheter i stället för hinder. Du vill jobba med att skapa församling! Du är snabblärd i administrativa system såsom office 365… och självklart blir du en del i det kommande personalbandet!

VAD SKALL DU GÖRA PÅ JOBBET?
Vi vill att du använder din kunskap i barn och vuxenkörer (som nu längtar efter dig!) - du är också delaktig i barn- och ungdomsverksamheten och är en god resurs till konfimandarbetslaget (där samtlig personal på ett eller annat sätt är delaktiga). Det finns självklart möjligheter att till övriga timmar utforma tjänsten efter dina idéer och projekt!

TJÄNSTEN ÄR 100%
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där du kommer arbeta via en årsarbetstid inklusive lätthelger (de schemalagda) vilket genererar 38.25 timmar/veckan. Fördelen på vår arbetsplats är att vi har en öppen och god dialog för att arbete och fritid skall kunna samverka! Vi vill också informera att arbetsgivaren kan använda sig av provanställning, för bådas skull...

MEDLEM I SVENSKA KYRKAN
För att vara aktuell till tjänsten behöver du vara medlem i svenska kyrkan och dela dess tro, liv och lära.

VI UNDANBEDER OSS EXTERN HJÄLP!
Rekryteringsbolag, konsulter eller andra liknande företag undanbedes kontakta oss då vi sköter rekryteringen själva!

KONTAKTPERSONER
Barbro Geresand, kantor, barbro.geresand@svenskakyrkan.se - 0340641106
Niklas Strandberg, kyrkoherde, niklas.strandberg@svenskakyrkan.se - 0340641101
... du får gärna kontakta någon annan bland personalen också!
... önskas kontakt med fackligt ombud - hör av dig!

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Skicka in i formatet: Word eller Pdf
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Skicka in i formatet: Word eller Pdf
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Skicka in i formatet: jpg, png eller gif