Image

KOMMUNIKATÖR SÖKES 50 - 100%

Inledning

I Lindberga församling har vi nu förstått att det är viktigt att kommunikation fungerar, både internt och externt! Vi är en församling och arbetslag som är kreativa och uppfinningsrika gällande idéer samt att vi ser möjligheter före svårigheter. 

I församlingen geografiska områden finns det fyra kyrkor i Lindberg, Torpa, Valinge och Stamnared. Vårt församlingsområde växer när det byggs norr över liksom runt omkring. Vi har även en verksamhetslokal “Gården” nere i Trönningeområdet där vi främst bedriver öppen verksamhet för barn & familj samt ungdomar. 

Vi är runt 5 500 medlemmar och som stadigt ökar i takt med inflyttningen. Därav finns det ett behov av att synas, för att vi vill skapa en relation med våra församlingsmedlemmar. 

Vi är en unik församling på många sätt som nu söker en unik medarbetare som får unika förutsättningar att skapa unika möjligheter! Med andra ord - vi behöver dig

ARBETSUPPGIFTER

Som kommunikatör hos oss får du möjligheten att använda i stort sett alla verktyg i yrkets välfyllda verktygslåda. Du kommer att stötta våra verksamheter genom att arbeta med framtagande och underhåll av kommunikation. Det kan exempelvis innebära att ta fram kommunikations-planer, skriva texter samt producera och publicera innehåll i våra digitala medier och via trycksaker. Mer detaljerat innebär detta att ha ansvar för vår hemsida och intranät. Trycksaker såsom församlingstidning, aktivitetshäfte, verksamhetsberättelse och annat som kommer till.

VI SÖKER DIG SOM...

Vi ser gärna att du har utbildning inom kommunikation/information (gärna på högskolenivå) eller har en längre erfarenhet av arbetet som vi finner likvärdigt. Du skall ha en fördjupad kunskap i Office 365 programmen, samtliga Adobe programmen samt ett stort intresse för fotografering.

Församlingens hemsida är skriven i Wordpress, som du behärskar. Du är organiserad och kan ha flera projekt/happenings/ deadlines samtidigt. Vi värdesätter att du är medlem i Svenska kyrkan samt har körkort och tillgång till egen bil. Vi lägger (som de flesta arbetsgivare önskar) stor vikt vid personlig lämplighet med öppenhet och ödmjuk samarbetsförmåga till kollegor, förtroendevalda, församlingsbor och andra som du kommer möta! För att uppväga arbetslagets könsstruktur kommer manliga sökanden att premieras, men det viktigaste är att rätt person får jobbet !

TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Behovet av dig är stort samtidigt som vi vill göra det flexibelt för dig. Vi erbjuder en tjänst mellan 50-100%. Kommunikatörsdelen kan uppgå upp till 75-80% av arbetstiden. Vid intresse av ytterligare 20-25% kommer möjligheten ges till övriga verksamheter i församlingen.

VI ERBJUDER...

Vi hoppas att du hos oss får du utlopp för den kompetens du kommer in med och du får möjligheten att utvecklas i din roll och vara med och utveckla verksamheten. Vi är en växande församling (det är därför du behövs!) med god ekonomi och förvaltning. Vi är ett ungt, kompetent och kreativt arbetslag som aktivt arbetar med medarbetarskap. Vi har högt i tak och stor & god arbetsvilja. Vi vill vara en arbetsplats med mycket skratt, driv, transparens i beslutsvägar, ordning och reda, och gott om plats för nya idéer och utmaningar som får oss att växa. Vi har engagerade, kompetenta och närvarande förtroendevalda. Vi har många ideellt engagerade och inte att förglömma; nybyggda kontor och verksamhetslokaler.

VI VILL HA DIN ANSÖKAN...

Vi vill ha din ansökan till oss via mail senast den 16 mars till lindberga.forsamling.rekrytering@svenskakyrkan.se. I handlingarna vill vi att du bifogar personligt brev (gärna med bild), ett uppdaterat CV, någon form av portfolio där vi ser dina kunskaper och kompetens. Referenser och löneanspråk tar vi in vid senare skede.

Märk mailet med "Kommunikatör 2022" och skicka in senast 16 mars!

Vi kommer ha fortlöpande intervjuer, så tveka inte för att skicka in din ansökan! I samband med att du söker tjänst hos oss godkänner du även att vi behandlar dina personuppgifter och sparar dokumenten under den tid som församlingens dokumenthanteringsplan anger.

frågor & kontaktpersoner...

Om du har några frågor kring tjänsten eller församlingen kontakta
Kyrkoherde Niklas Strandberg, 0340 64 11 01eller niklas.strandberg@svenskakyrkan.se

Fackliga kontaktpersoner:
* Vision - Jan Grundström; jan.grundstrom@fv.vision.se
* Kommunal - Daniel Henriksson; daniel.henriksson@fv.vision.se