SOMMARMUSIK 2024

30 juni 17:00 i Torpa kyrka
Kärleken är livets källa

Nyare och äldre kärlekslyrik med Torpas egen diktare och sångare Lennart Larsson. Till sin musikaliska hjälp har Lennart sina döttrar Maria Englund och Christina Sjöberg samt församlingens skönsjungande pedagog Ludvig Werner och kantor Barbro Geresand.

7 juli 17:00 i Lindbergs kyrka
Barnens sommarkör
Välkomna att lyssna till Barnens Sommarkör som sjunger somriga sånger tillsammans med körledare Barbro Geresand!
Välkomna alla barn att vara med och sjunga! Övning: torsdag 4 juli i Lindbergs kyrka Barn 3-6 år kl 16:00-16:45, små barn tillsammans med vuxen. Barn 7-12 år kl 17:30-18:30 Anmälan görs senast 1 juli till barbro.geresand@svenskakyrkan.se

14 juli 17:00 i Lindbergs kyrka
 Ett hopp utan slut
MMM består av tre vänner från Falkenberg; Martina Braglin, alt, kyrkvärd och utesäljare, Maria Löfberg, sopran och organist, och Markus Leandersson, tenor och präst. Vi får lyssna till psalm, lovsång, visa, schlager, musikal och pop med små uppfriskande inslag av nutida körlyrik. Känt och okänt, eget och andras. Sång och evangelium, hopp och glädje. Besökare brukar lämna MMMs konserter och musikgudstjänster med breda leenden och upplyfta sinnen.

21 juli 17:00 i Valinge kyrka
Det är A & O – Country Prayers
Angelica och Olle Redlund spelar både egenskriven och lånad countrymusik. I det avskalade ’A & O’ tar de sitt band Carlington Countrys musik och framför den som en duo. De kommer även att lyfta andra låtskrivares idéer och tankar om hur man egentligen gör... när man ber en ’Country Prayer’

28 juli 17:00 i Torpa kyrka
Spelar för livet
Simon Bladh och Albin Kuylenstierna spelar folkmusik och countryinfluerad pop i en härlig mix. Simon spelar bl a gitarr och sjunger. Albin, numera riksspeleman, spelar fiol.

4 augusti 17:00 i Valinge kyrka
Och det stora livet
Sara Thuresson har tidigare varit kantor i Lindberga församling. Nu är hon aktuell med ett nytt album; ”Och det stora livet”. Sara framför sina låtar tillsammans med multimusikern Martin Norberg.