4 juli, 2022

Sommarmusik i Stamnareds kyrka

Söndagen den 3 juli startade församlingens sommarmusik. Novakören under ledning av kantor Barbro Geresand framförde välkända sommarsånger. Albin Kuylenstierna musicerade med sin fiol på ett mycket elegant sätt med melodier från vårt landskap. Simon Bladh fanns också med och bistod både Novakören, Barbro och Albin med sin Bas, trumma och det som fanns att tillgå.

Kyrkoherde Niklas Strandberg förrättade andakten där reflektion kring söndagens tema “Förlorad och återfunnnen” gestaltade sig i de två böcker han under konfirmationsresan läst om biografierna om Broder Johan i Taizé samt Björn Natthiko Lindeblad – hur deras båda liv i det andliga egentligen handlade om samma sak… att hitta – att bli återfunnen.

Välkommen också Du till Sommarmusiken i våra kyrkor, söndagar 17:00!