VI SÖER NU EN KYRKOGÅRDSARBETARE
SOM VILL JOBBA SÄSONG HOS OSS!


Image
OM JOBBET...

Säsongsanställning 5,5 månad med möjlighet till förlängning, där du startar 2023-04-02.

Vi vill förstärka vårt härliga gäng och söker dig som är van vid att jobba ute och har erfarenhet av att hantera maskiner. Du är en glad och social person, då fokus ligger på att ge god service till våra församlingsbor och besökare.

Att jobba som kyrkvaktmästare är väldigt omväxlande och omfattar arbetsuppgifter som underhåll av planteringsytor och gravplatser, klippa gräs och häckar, vattna och utföra visst fastighetsunderhåll. Viss inre tjänst kan förekomma såsom att närvara som kyrkvaktmästare vid kyrkliga handlingar; dop, vigsel och begravningar.

Arbetet kräver ett giltigt B-körkort då det i arbetet ingår att framföra arbetsfordon inom verksamheten, samt tillgång till egen bil. Har du en god maskinvana sen innan är det en fördel då vi dagligen använder trädgårdsmaskiner

Hos oss blir du en del av ett större arbetslag, vilket innebär att du har en god social och kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i grupp, men samtidigt ska du kunna arbeta självständigt utifrån instruktioner.

Då tjänsten är förlagd i en kulturhistoriskt värdefull och känslig miljö behöver du vara ansvarstagande och noggrann. I arbetet kommer du att möta våra församlingsbor, i stunder av glädje och sorg, vilket kräver en ödmjuk inställning gentemot din medmänniska.

Vi ser gärna att du har utbildning inom trädgård och/eller erfarenhet av grönyteskötsel från till exempel kyrkogård, park eller golfbana.

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Vi ser gärna att du är medlem i Svenska kyrkan och delar våra värderingar.

I samband med att du söker tjänsten accepterar du att församlingen tillhandahåller dina personuppgifter tills rekryteringen är avslutad.

Arbetsgivaren tillämpar fortlöpande rekrytering, vilket innebär att intervjuer och anställning kan ske tidigare än vid annonsens sista datum - Så vänta inte med att skicka in!

FÖR MER INFORMATION...

Niklas Strandberg, Kyrkoherde
0340 64 11 01, niklas.strandberg@svenskakyrkan.se

Lise-Lotte Wallin, Kyrkorådets ordförande
0705 57 39 98, lise-lotte.wallin@svenskakyrkan.se 

...eller varför inte någon av dina kommande kollegor - de KAN OCKSÅ berätta om hur BRA vi är!
Du hittar dem här ... klicka här ...

Vill du höra av dig till facket så kontakta dem genom deras egna sidor till Kommunal, Vision ...etc...

vi vill ha din ansökan hos oss senast den 29 januari 2024!
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Skicka in i formatet: Word eller Pdf
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Skicka in i formatet: Word eller Pdf
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Skicka in i formatet: jpg, png eller gif

 

...och...!

Vi undanber oss vänligen med mycket starkt från rekryteringsfirmor eller liknande att kontakta oss för hjälp, råd och stöttning!

GDPR INFO

För att vi ska kunna hantera din ansökan, avgöra om du är en lämplig kandidat och ta kontakt med dig för eventuella frågor eller bokning av intervju behöver vi behandla dina personuppgifter. Behandlingen utförs med stöd av vårt berättigade intresse av att kunna hantera din ansökan.

I de fall medlemskap i Svenska kyrkan eller annat särskilt samfund krävs för anställning (se 34 kap. 7 § Kyrkoordningen) kommer vi att behöva behandla uppgifter om ditt medlemskap. Dessa uppgifter måste du själv lämna in till oss om du vill kunna bli anställd. Behandlingen utförs med stöd av ovan nämnda bestämmelse i Kyrkoordningen (för att uppfylla det avtal som kyrkoordningen innebär för medlemmar i Svenska kyrkan) samt med stöd av ett undantag i lag som tillåter att vi behandlar information om ditt medlemskap inom ramen för Svenska kyrkans verksamhet och organisation.

Vilka uppgifter vi behandlar beror på vad du skickar in till oss, men i regel handlar det om namn, adress, e-postadress, telefonnummer, personnummer samt uppgifter om meriter och annat innehåll i CV och/eller personligt brev.

Om du anger referenser kan vi komma att kontakta dem och därmed hantera de uppgifter som lämnas under det samtalet eller i e-postkommunikationen. Se mer om referenspersoners kontaktuppgifter längre ned på denna sida.

Om du inte får anställning sparas dina ansökningshandlingar i två år för att kunna uppfylla diskrimi-neringslagens krav. Om du skickat in en spontanansökan och vi väljer att inte gå vidare med den för att vi inte behöver anställa för tillfället, sparas dina handlingar dock i ett år, såvida du inte begär att de ska raderas innan dess. Även om du anställs kommer dina meriter att sparas i två år, också i enlighet med diskrimineringslagen, medan andra nödvändiga uppgifter såsom namn, personnummer och kon-taktuppgifter sparas under hela anställningen och viss tid därefter.

Lindbergs församling ansvarar för hanteringen av dina personuppgifter. För information om dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen, se startsidan för denna integritetspolicy. Där hittar du även kontaktuppgifter till oss och vårt dataskyddsombud

Om du inte sökt anställning själv men däremot angivits som referens av en annan sökande, behandlar vi dina personuppgifter i den personens anställningsärende. De uppgifter vi behandlar om dig är vanligtvis namn, funktion och någon form av kontaktuppgift som vi använder för att kontakta dig i ärendet i syfte. Vi utför behandlingen på basis av vårt berättigade intresse att utreda den sökandes lämplighet för positionen ifråga. Du kan invända mot behandlingen genom att kontakta oss på [ange e-posta-dress]. Dina uppgifter sparas i max två år om den sökande ej anställs men inte överklagar beslutet och bevaras annars i ansökningshandlingarna för historiska arkivändamål i enlighet med lagen om Svenska kyrkan.