Kyrkis & Kyrkis Rytmik

KYRKIS Fredax

Kyrkis är en mötesplats för barn med vuxna som är hemma och vill träffa andra. Självklart är storasyskon också välkomna. Vi leker, pratar, umgås och fikar.

öppettider:

Kyrkis har öppet på fredagar. Om inget annat bestäms så håller vi till på GÅRDEN.

På fredagar är det varierande samlingar beroende på vem som är ledare.
Fika finns varje gång till självkostnadspris.

FredagAR kl. 13:00-15:00!

KYRKIS RYTMIK - Vi har uppehåll!

Kyrkis Rytmik pausar under våren 2024. Vi rekryterar ny musiker i församlingen och Barbro som leder Rytmiken behövs tillfälligt på annat håll i församlingsarbetet.

På Kyrkis Rytmik blir det sång, dans och rörelseglädje tillsammans med dig och ditt barn.

Under rytmikstunden ligger fokus på anknytningen mellan dig och ditt barn. När ni sjunger, dansar och busar tillsammans hjälper du ditt barns utveckling på traven. Tisdagarnas rytmik erbjuder även gemenskap, nya vänner och blir en av veckans höjdpunkter för dig och ditt/dina barn. Vår musiker Barbro Geresand kommer med glädje och entusiasm hålla i rytmiken. Hon har lång erfarenhet av att jobba med musik och rytmik för barn i olika åldrar..

Hålltider tisdagar

Drop-in och lek: 9:00-9:30

Rytmik: 9:30-10:00

Fika & lek: 10:00-11:00

VI FINNS PÅ GÅRDEN

Verksamhet utgår från Gården i Trönninge.

Du hittar dit genom att kika på kartan till höger - googla in din GPS, sätta dig i bilen och följa instruktionerna! Välkommen!

fredag mars 8
fredag mars 15