Image

Tala film – Tala liv

Kom och titta på film med oss! Efter filmen samtalar vi om vilka känslor, frågor eller funderingar som kom upp. För att se vilka filmer som är aktuella, klicka på kalendern nedan!

Den 24 april visar vi filmen: En dag kommer allt det här bli ditt! - Rekommenderas från 13 år

En arvstvist och en tragisk olycka finns där och ger hela tiden lite svärta åt Andreas Öhmans nya dramakomedi. Hans femte långfilm, hans mest personliga och också bästa hittills.

Handling: En dag kommer allt det här bli ditt är en berättelse om familj och ett arv som ingen vill ha. Den framgångsrika serietecknaren Lisa och hennes syskon samlas på föräldrarnas gård för första gången på över tio år. Föräldrarna vill att endast en av dem ska ärva skogen, som varit i familjen i generationer. Men är någon av dem villig att flytta hem igen?

Efter filmen sitter vi en kort stund och diskuterar utifrån frågorna: En karaktär som berörde, en situation som berörde, det här visste jag inte innan/detta var intressant och slutbetyg på filmen.

Det enda som kostar är den kvällsmackan som vi äter tillsammans, den är till självkostnadspris! Överskottet av pengarna som kommer in går oavkortat till vår diakonikassa.

Så ta med dig en vän och kom för en filmkväll!

Inget evenemang hittades!

Verksamhetsansvarig


Image

Maria Samuelsson Liljhammar

Förvaltningsassistent